VisualCity

Toen ik terug kwam van mijn reis door Aziƫ ben ik direct op zoek gegaan naar werk. Ik kwam er al snel achter dat de arbeidsmarkt toch iets was veranderd. Het is een stuk lastiger geworden om een baan in de ruimtelijke ordening te vinden dan een jaar geleden. Daarom heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. Dit was iets wat ik al heel lang wilde en nu noodgedwongen moest doen.

Ik heb daar nu 4 maanden later geen spijt van. Het freelancen bevalt me prima! De vrijheid om je eigen tijd in te delen, eigen baas te zijn en doen wat ik leuk vind. Ik ben nu best blij dat er weinig werk te vinden is anders had ik het waarschijnlijk nog niet gedaan.

Het bedrijfje dat ik ben begonnen ben is VisualCity. Ik lever diensten op het gebied van Visualisatie, Webdesign en Internetmarketing. Het begint nu aardig te lopen ik krijg er langzaam steeds meer klanten bij en ik sta op het punt om een grote reclamecampagne te starten om meer naamsbekendheid te krijgen.

It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Instagram