Weekje Osaka

Een weekje alleen in Osaka was erg leuk! Als je ergens alleen een lange tijd zit ontmoet je erg snel nieuwe mensen. Het hostel was een leuke plaats om mensen te ontmoeten, zowel andere reizigers als Japanners. Je komt toch op andere plekken met locals en ik voelde me ook veel minder een toerist. Osaka is zeker een plek waar ik nog een langere tijd alleen zou willen zitten.

4 Comments Post a Comment
 1. natasjanietvelt says:

  Dat ziet er gezellig uit Jeroen!! 😀
  Have fun nog!!
  Dikke kus

 2. Leo says:

  Je ziet er gelukkig uit op de 2e foto Jeroen! 😉 Lijkt me leuk als je me een keer een rondleiding in Osaka geeft in de toekomst.
  Veel plezier de komende tijd!

 3. carissab says:

  Leuk zeg! xxx

 4. John de Rijke says:

  He Leo en vrienden,

  Een bericht van buurman John en b-vrouw Astrid: Oh wat lijkt het ons ook leuk om daar rond te neuzen, superoude en boeiende chinese cultuur enzo. Volgen jullie belevenissen en vooral ook fotoos met veel plezier & belangstelling.
  Have lots of fun !

Leave a Reply
Instagram