Una komt aan in Osaka

Gisteren kwam ik s’ochtends vroeg aan in Osaka. Ik had toen ik aankwam nog geen hotel geregeld dus ik ben een willekeurige straat ingelopen opzoek naar een internetcafé. Ik had er een gevonden en het kwam goed uit dat je daar ook nog eens kon douchen voor een euro. Daar had ik echt heel veel zin in omdat ik geslapen had in de nachtbus en me niet zo fris voelde en ook van kleren wilde wisselen. Voor de 2 euro kreeg ik een uitgebreide badkamer voor 45 minuten.

Ik had een goedkoop éénpersoonskamertje gevonden in een buitenwijk van Osaka, maar alsnog prima bereikbaar met de metro. De rest van de dag de tijd genomen om het centrum van Osaka te verkennen en toch maar een handige mobiele koffer gekocht omdat ik de backpack al weer zat ben.

‘s Avonds heb ik de tijd genomen om lekker uitgebreid te eten achter mijn laptop in het hotel en om mijn spullen vanuit mijn backpack te verplaatsen naar mijn nieuwe koffer. De koffer is niet zo groot maar toch past de hele de backpack met inhoud erin. Als Una de backpack weer mee naar Nederland neemt als ze terug gaat heb ik weer super veel ruimte.

Niet al te laat gaan slapen omdat ik vanochtend Una van het vliegveld van Osaka moest halen. Toch gek om na een paar dagen alleen te zijn een bekende hier te ontmoeten. we zijn meteen doorgegaan naar Kyoto waar we een nachtje in een schattig traditioneel Japans guesthouse doorbrengen. Arme Una is best moe en ligt nu een beetje uit te rusten, Als het wat droger is gaan we een stukje wandelen door de tuinen van Kyoto.

9 Comments Post a Comment
 1. Wat een leuke sfeer daar is die guest house

 2. mooi balkon
  groetjes aan Una

 3. Wauw, ziet er heel gezellig uit inderdaad!

 4. niet te moe worden van al dat lopen.

 5. Leonardo says:

  Ziet er mooi uit. Handig ook dat douchen, ook wel iets voor mij 😀 Veel plezier en groetjes aan Una!

 6. Hey babe! Ziet er goed uit allemaal 😀 Have fun, groetjes aan Una ook natuurlijk!
  Tip: Fiets huren als het wat mooier weer is (zal vast wel in je LP gids staan), zie je veel meer van mooi Kyoto…
  Kus!

 7. fransje says:

  leukleukleuk! Wacht alweer 2 dagen op een nieuwe blog van je. werkt verslavend! Jammer dat je er niet bij kan zijn bij de picknick onder de kersenbloesem zaterdag… 😉
  Kus!

 8. Nou inderdaad! Je blog is zeker verslavend… Heerlijk die sociale controle ^_^

Leave a Reply
Instagram