Toch een backpack

Ik heb even getwijfeld of ik nou een koffer of een backpack zou meenemen. Uiteindelijk toch maar voor een backpack gekozen omdat ik van plan ben licht te gaan reizen. Gelukkig had Danny nog een mooie backpack te leen die heb ik dus vandaag maar even opgehaald. Ook ben ik nog even voor Pasen langs mijn familie geweest. Toch leuk om mn neefje nog een keer te zien voordat ik weg ga. Gelukkig ben ik wel op tijd weer in Nederland voor zijn eerste verjaardag.

4 Comments Post a Comment
  1. Hahaha wat een duf hoofd heb ik!! maargoed heb je weleens als je verkouden bent met keelonsteking!!!

    Stan hij mist je nu al!! hij wil wel een chinees japans kadoooo

    kus

  2. Je hoofd is lief 🙂 Ik zal kijken of ik iets voor hem kan vinden 😀

    xx

  3. Begin ook een beetje last van mn keel te krijgen 🙁

Leave a Reply
Instagram