Sibuya

Vandaag weer een flinke wandeling gemaakt. Deze keer door Sibuya wat volgens mij downtown Tokyo is. Dit district is gericht op de jongeren van Tokyo. Je ziet hier veel jonge hippe mensen lopen, overal kleding, modeaccessoires en op straat komt uit de luidsprekers populaire muziek, van J-pop tot R&B.

De gebouwen zien er bijna allemaal geweldig uit. stuk voor stuk architectonische hoogstandjes. Ze zijn allemaal verschillend uit maar toch zorgt het voor een leuk geheel.

Vandaag had ik ook een missie, ik wou naar de kapper. De eerste kapper die ik kon vinden was redelijk geprijsd alleen durfde ze me niet te helpen omdat ik geen Japans kon en ze bang waren fouten te maken. De kappers die ik daarna vond waren veel te duur, rond de 50 euro… Gelukkig na nog een stukje lopen kreeg ik een flyer in mn handen geduwd van een goedkopere kapper waar ze ook engels konden. Kwam dat even goed uit 🙂

Ik zit dit nu te typen in de nachtbus die me naar Osaka gaat brengen. Om bij deze nachtbus te komen was ook nog een heel avontuur. Op de reservering stond namelijk dat de bus vertrok vanaf Disneyland Tokyo. Alleen toen ik op het station van Disney kwam geen bussen te zien. Uiteindelijk een stuk met de disneymonorail naar de andere kant van de park. Heel bizar met mn backpack in de monorail vol gillende kinderen met Disneymuziek op de achtergrond.

Morgenochtend kom ik Aan in Osaka en dan ga ik Maandagochtend Una van het vliegveld halen. Die komt mij een weekje vergezellen.

9 Comments Post a Comment
 1. Meta Burger says:

  hee jeroen blij dat het goed gaat, was zelf ziek met migraine bah..

 2. MA R I E K E says:

  Babe! 😀 Wat super super super super super super super vet allemaal! Echt bizar, dat filmpje ook. Mooie gebouwen en alles… En ook gewoon zo maar even met mij bellen 😛 Je bent fantastisch, ik wil nu oooooook en ik wil eigenlijk nog langeeeeeeeer blijven dan maar 17 daagjes…
  Kus kus, tot snel! Veel plezier met Una!

 3. Tom Warburton says:

  Hi Jeroen mooie foto`s !!!!ook blij dat het goed gaat daar!!

 4. Meta Burger says:

  hallo jeroen, zuster sienie zorgt voor moeder meta, pillen gehaald en het gaat alweer wat beter,

  doeg sienie/meta

 5. Mooie foto's, prachtig daar.

 6. Hey Jeroen, echt cool man!! Aparte Japanners 🙂 En zo schoon overal! Leuk filmpje. Wanneer ga je naar Kyoto? Dat lijkt me ook echt vet mooi. Have fun!!

  Grtz. Heine

 7. Space maar lekker door man, goed bezig!

 8. Mascha says:

  Hee Jeroen! Wat ziet het er mooi uit allemaal zeg! Heel veel plezier nog, en blijf maar lekker de site updaten want dan kan ik een beetje in de gaten houden wat je allemaal doet 😉

  xxx Mas

 9. haha mickey mouse raampjes 😀

Leave a Reply
Instagram