Kyoto met Una

De afgelopen drie dagen heb ik met Una in Kyoto doorgebracht. Een erg mooie stad vol met tempels en tuinen. We hebben er 2 nachten doorgebracht in het backpackers hostel Kyoto Cheapest Inn. Zoals de naam al doet vermoeden erg cheap! 14 bedden op een verdieping het rook er muf maar in principe alleen om te slapen was het prima.

Gisterenavond zijn we weer aangekomen in Osaka. We hebben erg veel gezien in Kyoto, Una is hier net zo lang en wilt zo veel mogelijk zien. Ik heb daarom besloten vandaag een dagje rust te nemen terwijl zei alleen op pad is.

9 Comments Post a Comment
 1. Mooie tuinen zo wil ik het in die van mij ook 😀

 2. Wauw Kyoto ziet er wel echt fantastisch uit! Geniet ervan.

  x

 3. beetje rust is ook wel eens goed

 4. Babe, super vet weer! Het weer is ook wel ok zie ik? Mooie tempels en tuinen hoor, komen jullie wel een beetje aan slaap toe of zijn jullie constant de hort op? Ben benieuwd naar Kyoto, kunnen we ook nog samen wat ontdekken of ga je tourguide spelen? ~.~
  Dikke liefs, have fun en groetjes aan Una!

 5. Meta Burger says:

  daan stan en rebecca komen zo, mis je kus

 6. sienie says:

  hoi Jeroen, mooie foto's, maar in die capsule wil ik niet proberen wel wil ik in die straten lopen

  goeie reis verder.

 7. Cultuurbarbaar 😛

 8. Er is nog genoeg wat ik nog niet gezien heb 🙂

Leave a Reply
Instagram