Kersenbloesem

Ik ben begonnen met het verkennen van de directe omgeving van mijn hostel. Ik had van een kamergenoot gehoord dat er in de buurt een rivier is waarlangs je lekker kan wandelen. Nadat ik wat eten en drinken had ingeslagen bij de lokale supermarkt ben ik richting rivier gelopen.

Je kan wel zien dat er in Japan er veel aandacht is voor de openbare ruimte van de stad. Er ligt bijna geen afval op straat. Het groen is netjes bijgehouden en de parken zijn prachtig.

Langs de rivier in de buurt van mijn hostel bevindt zich zo een park. Langwerpig van vorm en parallel aan de rivier. Er zitten veel mensen lekker te chillen in het gras en op de bankjes langs het water. Mensen zijn aan het genieten van de kersenbloesem waarvan je rond deze tijd van het jaar in volle glorie te aanschouwen is.

Ik heb zelf ook nog even lekker langs het water gezeten en vooral gekeken naar de mensen de kersenbloesem is volgens mij erg speciaal voor ze. Een aantal vrouwtjes zitten op het gras en maken tekeningen en schilderijen van de bloemen. De mannen daarentegen gebruiken liever hun super-de-luxe camera’s

4 Comments Post a Comment
  1. pieter dobber says:

    geniet er maar van

  2. Wow, die zijn echt moooooooi! 😀 Gaan wij hier ook heen??

  3. We kunnen er heen.. Alleen ik denk dat de bloesem dan wel weg is..

  4. Neeeeeeeeee! :O Die moet er wel nog zijn dan hoor, anders wil ik niet 😉

    Leuke dag gehad? Was het gezellig met Una, al wat dingetjes gedaan of eerst even chillen na zo'n lange reis…

Leave a Reply
Instagram