Back in Osaka

Even een korte update. Ik ben weer terug in Osaka en blijf hier nu totaal een week achter elkaar. Ik neem even de tijd om de stad wat beter te leren kennen en om mensen te ontmoeten. Morgen avond ga ik uit met iemand die ik via de couchsurfing site hebt ontmoet. Ik ben erg benieuwd hoe een club in Osaka zal zijn.

15 Comments Post a Comment
 1. Klinkt goed! Have fun, keep us posted 🙂
  Kus

 2. Klinkt goed, ben benieuwd naar je ervaringen!
  Kus

 3. fransje says:

  dacht dat ik een reactie had verstuurd… nog een keer:
  Jij bent lekker bezig! Nog maar een paar nachtjes en Marieke en Vincent komen je vergezellen. Ik ben JALOERS!
  Dikke kus

 4. Leonardo says:

  Veel plezier in Osaka Jeroen!!! xxxx

 5. Alice Bunt says:

  Ha Jeroen,
  Ontzettend leuk, je website, ik krijg net je link (via Tokyo) van Mariek. De komenden tijd kan ik mooi volgen waar jullie allemaal zijn en zien. Heel veel plezier! Alice

 6. carissab says:

  hey jeroen!!!!
  Het heeft ff geduurd maar heb met volle aandacht/bewondering je site bekeken!! Vind t erg mooi en vooral hoe je het hebt vormgegeven…erg indrukwekkende foto's en verhaaltjes! Krijg het gevoel om ook eens die richting op te gaan, lijkt me echt een vette ervaring. Heel anders daaro! super jeroen!! Hopelijk snel weer een verhaaltje met wat meer foto's:P!!

  liefs caris

 7. nelliebergsma says:

  hallo jeroen ik wil je even feliciteren met je verjaardag van morgen en ook de felicitatie van henk en de jongens en ook van tante adrie die kan je niet feliciteren maar heeft je wel een kaart gestuurd ik hoop dat je dit ontvangt mooi hoor je site ik heb met aandacht gekeken nou de groeten van ons uit nederland

 8. nigruimtelijkeontwikkeling says:

  Hallo Jeroen,

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Een hele fijne dag toegewenst.

  Groeten van je collega's van NIG Ruimtelijke Ontwikkeling

 9. Dankjewel!!! Doe iedereen de groeten! 🙂

 10. Hey Nel,

  Dankje!! Doe iedereen de groeten daar!

 11. Annemarie says:

  van harte gefeliciteerd

 12. Annemarie says:

  veel plezier

 13. Lieve mama,
  Leuk dat je ons, op al m'n mailtjes na, ook hier kunt volgen! 🙂 Jeroen gaat straks weer een blog maken, met allerlei foto's ook weer dus kan je ook zien hoe het er hier uitziet 🙂
  Liefs, Marieke (en van Vin en Roen)

Leave a Reply
Instagram