Akihabara Electric Town

Nadat ik had uitgevogeld hoe de metro van Tokyo werkt kon ik op weg naar mijn volgende bestemming. De plek in Tokyo die ik echt gezien moet hebben.

Vanuit het rustgevende park naar Akihabara Electric Town het compleet tegenovergestelde van een rustig park. Als je last het van epileptici kun je hier beter niet naar toe gaan. Overal beeldschermen knipperende lichtjes en hyper-vrolijke geluidjes.

Je hebt hier gewoon flatgebouwen met 8 verdiepingen waar alleen maar speelautomaten staan.  Alle soorten games die je maar kan bedenken zijn hier te vinden. En de japanners zijn er zoals verwacht ongelofelijk goed in!

Naast alle spelcomputers heb je in dit district electronicawinkels, Manga en Hentai winkels, winkels met action figures van alle karakters die je maar kan bedenken gek genoeg bestaat de meerderheid van de poppetjes uit van schaars geklede meisjes. Een soort barbie voor mannen denk ik… En flatgebouwen vol met ongelofelijk veel porno. Met andere woorden een paradijs voor nerds.

3 Comments Post a Comment
  1. pieter dobber says:

    te gek

  2. Echt zwaar bizar alles… En hoe gaan we in godes naam begrijpen waar we heen moeten als echt alles in het frikkin' Japans is ;P Gelukkig heb ik jou en Vin, jullie leiden de weg maar… (A)
    Heb er zin in (wil ook hier heen om al deze toffe dingen te zien!!) Kus kus kus

  3. Caroline says:

    Rare lui, die japanners!!

Leave a Reply
Instagram